Bilder fra Longhorn-prosjektet

av thore
0 kommentar

da_bossSom et av de første nettstedene i Norge har vi fått tilgang til bilder fra Longhorn-prosjektet. Til høyre ser vi sjefen selv, a.k.a. Bill The Longhorn.

da_pm_and_secretaryProsjektlederen virker om mulig enda tøffere. Han har vært langt mindre tilnærmelig, og har avvist alle våre forespørsler om intervju. Han er også svært lite meddelsom på spørsmål om fremdrift i prosjektet, forsinkelser og leveringsdatoer. Her ser vi prosjektlederen på forretningreise sammen med sin sekretær.

Det vi likevel vet er at det har vært foretatt beta-testing. Vårt siste bilde er fra beta-testing i den type forretningsmiljø man har siktet seg inn mot i første omgang. Den ansvarlige for denne beta-testen besvarte alle våre spørsmål med “no comments”. I ettertid viste det seg at han refererte til at de utviklet kode helt uten kommentarer innbakt i kildekoden. Dette for at de skal kunne godtgjøre at det tar noe tid å sette seg inn i de ulike deler av prosjektet når man har vært borte fra det en periode. Denne utviklingsmetoden kalles visstnok “more hours, more dough”.

Vi takker F’design for bistand i arbeidet med å få i stand denne nære kontakten med Longhorn-prosjektet.

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.