Har dansker virkelig et forhold til ski?

av thore
0 kommentar

En av mine sterkeste “danske-opplevelser” når det gjelder ski er fra Tryvann for noen år tilbake. Den var satt i scene av noen lystige danske som inntok bakken med ski & øl. Dvs. noen hadde ski, resten hadde øl og var et entusiastisk publikum for de av deres frender som våget seg ned bakken på ski. Så lenge det varte kan man si dette om danskenes ferd: mye lyd, lite fart og merkelige stopp…..eh, fall. Ingenting galt i det. Vi skal alle begynne et sted. Og Tryvann er så lett som bakke at denne må de fleste overleve. Kanskje med unntak av siste henget ned mot heisen.

Med bakgrunn i enkle studier i den danske topografien vet man jo likevel at også resten av Tryvann for enkelte må virke bratt. Så ingen hånlig latter for våre danske venner. De var modige som i det hele tatt våget seg utpå. Verre med alle de nordmenn som ikke engang våger Tryvann.

Dagens lille undring er likevel denne: Har dansker virkelig et forhold til ski? Noen må ihvertfall tro at de har det. For noen driver faktisk noe så merkelig som SkiInfo for dansker. Det kan da umulig være særlig lukrativt.

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.