Kontakt meg

av thore
TIPS MEG GJERNE OM TEMA OG PROBLEMSTILLINGER

Dette nettstedet inneholder i hovedsak artikler om teknologi og hvordan dette på ulike måter påvirker vår hverdag. For det aller meste vil artiklene dreie seg om kommunikasjon ved hjelp av teknologi (i alle sine merkelige former), brukergrensesnitt og anvendelse av teknologi. Enhver endring i bruk av teknologi innen en organisasjon vil medføre organisasjonsendringer. Dessverre er det ofte slik at dette kommer i bakgrunnen når endringer iverksettes. Om problemstillingene så taes opp vil ofte svaret være «ja, men vi har jo bare tatt i bruk tjenester som skal gjøre det lettere».

Noen av skribleriene her vil kunne være helt fri for teknologi. Og noen av disse vil kunne ha et sterkt innhold av ironi.

Du kan benytte kontaktskjemaet her dersom det er noe du funderer på i forbindelse med det du leser her. Eller etterspørre problemstillinger som jeg ikke har kommentert. Før eller senere får du nok svar i en eller annen form. Men husk at de rent kritiske bemerkninger uten substans nok vil føre deg langt bak i køen. Livet er for kort til å bry seg med de som bare vil kverulere.

Kontakt meg

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  Annonseblokkering funnet

  Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.