Patentsaken ruller videre…

av thore
0 kommentar

I en tidligere notis kommenterte jeg saken som Eolas kjører mot Microsoft der førstnevnte firma mener å ha patent på “embedding”. Microsoft tapte saken. Og for en gangs skyld er jeg på Microsofts side. For det denne saken i hvert fall viser er at det i USA er alt for lett å få et vidtfavnende patent. For Eolas del er det noen enkle linjer som nevner at man fra et program kan starte et annet program ved et museklikk…..

Nå har en domstol i Chicago (ifølge News.com funnet at det ikke er noen grunn til å omgjøre dommen fra sist høst. Microsoft har tapt anken.

Det denne saken viser er vel at man burde skrive ned samtlige idéer og innfall man måtte få. Og deretter søke patent. For det kan jo tenkes at det en gang i tida vil komme et produkt som i noen grad ligner på den man skrev slik at man kan bli noen hundre millioner dollar rikere. Det andre denne saken viser er at Eolas nok består av en bevisstløs gjeng akademikere som tror at de skal tjene penger på noe de selv aldri har klart å gjøre: å lage et salgbart produkt ut av en idé.

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.