27.6 Nencini sport, vinsmaking og Greve

av thore
0 kommentar

Guiseppe

En morgentur til Nencini Sport i Montevarchi. Investering i Fiorentina-drakt. Deretter handletur innom Ipercoop i Montevarchi.

Deretter opp fra Montevarchi og via Rendola en liten rundtur i Toscanske åser. Snubler over “Le Vigne de’ I Selvatici”. Damen som kommer løpende ut forsikrer oss om at “vino, si, si!” her finnes drikkevarer om man ønsker. Og Giuseppe Sala (sønnen?) låser opp og viser fram. Smaksprøver hører med selvfølgelig. Og de har selvfølgelig alltid åpent for turister. Spesielt amerikanerne er flittige kunder. Guiseppe venter nemlig 10-12 amerikanere som har varslet sin ankomst. For dem er prisforskjellen større enn for oss nordmenn, påstår han, og de kjøper ofte kassevis som de får sendt etter seg.

Vin igjen?

Lunsj på Le Buche di Viesca.

Ettermiddagstur til Greve. Kjører opp fra Figline via Dudda. Gamlingene sitter vel parkert på stolene i svingene i Dudda, i år som i fjor. Vinsmaking underveis på Risecoli (var der i fjor også). Vi tester både bordvinen, Classicoen, Riservaen og Vin Santo. Handlet selvfølgelig litt. Middag i Greve. Samme restaurant som i fjor: Caffe Le Logge.

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.