25.6: Berg/Frankenwald – Le Buche di Viesca

av thore
0 kommentar

Start kl. 08:15. Denne dagen måtte altså 100 mil tilbakelegges dersom vi skulle nå fram. Og vi klarte det med glans. Kun 18 km med «stau» like før München. Lurte en stund på om denne køen skyldtes karen som pakket om i koffertene sine ved motorveien. Et plutselig behov for underbukseskift? Men resten av veien gikk glatt. Passerer VM-stadion i München – stilig. Tilbake hit i 2006?

Deretter en morsom tur gjennom sentrum i München før vi igjen setter full fart sørover. Grensen til Østerrike passeres uten at man ser den. Innkjøp av alarmvest og motorvei-oblat.

Snittfart på godt over 100 gjennom Brennerpasset og ned Trento-dalen, over Po-sletta og over Apenninnene ga resultatet vi alle ønsket: Le Buche di Viesca.

Kjøreturen langs italiensk motorvei fra Brennerpasset (Brennero) til Incisa kvitteres ut med 26,30 Euro. Vi nådde til og med nærbutikken (Coop i Figline) før den stengte for dagen.

Angela og Marcello tar oss VEL imot. Hjertelig. Viser oss rundt i årets leilighet. Svær. Dagen avsluttes med middag på Stroncapane på torget i Figline.

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.