Valgnatt: oppe hele natta?

av thore
0 kommentar

The John Scofield Band – Up all night

TV-sendinger i dette 21. århundret er stappfullt av repriser, repriser og repriser av samme tankerekke. I den grad det er noen tankerekke der. Her lager man drama og grafikker av meningsmålinger, valgdagsmålinger og resultat fra en håndfull kommuner med folketall på størrelse med en liten bygård. Å sitte oppe hele natta er bortkastet dersom det er TVen man skal klamre seg til. Da er det bedre å ty til en gammel traver som f.eks. John Scofield. Og låten “Whatcha See Is Whatcha Get” er en mye bedre kommentar til valgtalene enn det tusen TV-kommentatorer klarer få til. Når det du ser er politikeres tåkeprat så vet du at etter at de er inne på tinget får du mer tåkeprat og selvfølgeligheter. Som når Bodøs store datter (?) slynger ut sånn som dette: “- Dette gir meg gode argumenter for å løfte arbeidet videre, men det er ikke bare veistandard som er viktig.” (Helse i ny vei). I løpet av de årene hun har vært samferdselsminister har nært sagt alle hennes uttalelser vært like “innholdsrike”. Har hun noen resultater å vise til? Opseth fikk sine tunneler vestpå og en ny flyplass på Gardermoen som sine minnesmerker. Skogsholm sitter igjen med tilsette i Luftfartstilsynet som ikke ville til Bodø.

Scofield & Mayer – Tonight Show

Men altså John Scofield i stedet. Som morer oss alle med å ikke vite om han nå har gitt ut 33 eller 34 album. Og alle oss som ikke følger med Jay Leno og “Tonight Show” kan jo gråte over at vi gikk glipp av John Scofield sammen med en annen av mine favoritter. En nyvunnen sådan: John Mayer.

Scofield begynner jo å dra på årene – men er slett ikke pensjonist enda. John Mayer er til sammenligning absolutt “up and coming” og de som enda ikke har sjekket ut noe av det han har gjort bør gjøre det snarest. Men det er jo mange internett-år siden han slo gjennom.

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.