Uæææh! Jeg har lopper.

av thore
0 kommentar
Når loppene dine lever

Når loppene dine lever

«Lever dine lopper!»

Som om jeg har lopper. Skiltet lyser mot meg. Ikke visste jeg at jeg hadde lopper. Og hvorfor skal noen påstå at disse loppene lever. Hadde de enda sagt «Lever dine lopper?» så kunne jeg svart med at jeg ikke visste at jeg hadde lopper. Kanskje har jeg lopper i blodet. Men andre lopper vet jeg svært lite om. Eller er det bare så enkelt at de som lagde skiltet ikke kan norsk? At de ikke kjenner til det som heter akutt aksent? Kanskje skulle det stått «Levér dine lopper!» Men det kan jo ikke være så enkelt at de ikke hadde råd til den lille blekkflekken over e-en?

Så vidt jeg vet er jeg fri for lopper. De får mene hva de vil de som lagde dette skiltet.

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.