Til minne om en stor gitarist

av thore
0 kommentar

Det er altfor mange ting som går meg hus forbi. Det er altfor mye informasjon der ute.Og så surfer man antagelig for lite også. Eller leser for lite i de “riktige kildene”.

Dermed kan det altså plutselig gå et år uten at man vet at en artist man har satt så stor pris på å lytte til har gått bort. For et og et halvt år siden skaffet jeg meg et supert album av Martin Taylor og Steve Howe (se også all.about.jazz. Steve Howe “kjente” jeg jo fra tida han spilte i Yes. Martin Taylor var derimot et forholdsvis nytt bekjentskap for meg (hadde nok hørt han, men ikke festet meg så mye med det). Dermed måtte jeg jo sjekke ut Martin Taylor. Og jeg fant mye flott musikk. Og jeg fant plateselskapet drevet av hans sønn James Taylor: P3music. Og der var det jo andre flotte gitarister. Blant annet Eric Roche. Og gjett om jeg var fornøyd med å være i besittelse av albumet “With these hands” da det hadde vandret gjennom CD-spilleren første gangen. Og innimellom sjekket jeg for å se om det var nye album underveis av samme artist. Så viser det seg at han døde 6. september i fjor.

Vi har mistet en stor musiker. Men sjekk for all del ut følgende selv: With These Hands (CD) og The Acoustic Guitar Bible (bok).

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.