Telefonsalg (Eniro igjen)

av thore
0 kommentar

Eniro gir seg slett ikke. De prøver på nytt og på nytt selv om de får nei.

Jeg forsøker så godt jeg kan å ringe tilbake til de som ikke når meg når jeg enten finner en beskjed på svareren eller telefonnummer i listen med “tapte anrop”. Men av og til sjekker jeg hvem som eier nr. dersom jeg ikke kjenner det igjen. Når det er telefonselgerne som ringer så funker det dårlig å sjekke telefonnr. via f.eks. Telefonkatalogen. For der er selvfølgelig ikke telefonnr. til selgerne registrert. For morsomhets skyld Googlet jeg derfor et nr. fra tapslisten. Og hvor ledet det meg hen? Jo, til telefonterror.no. Og et oppslag på tlf.nr. hos dem ga meg Eniro som svar. Javel. Derfor ingen beskjed. Interessant.

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.