Jeg er visstnok på ferie… uten at jeg selv vet dette

av thore
0 kommentar

TNT (aka. Transporters Not to be Trusted) har bestemt seg for at jeg er på ferie. Derfor har de ikke kunnet levere pakke til meg i dag. Men nå har jeg konferert med meg selv og kommer til den overraskende konklusjon at jeg slett ikke er på ferie.

Jeg har – tvert om – påsett at veien vår var “overvåket” i hele dag for at man skulle kunne se TNTs bil komme skliende ettersom pakken var forventet utlevert i dag. Men igjen har TNT benyttet et av sine usynlige kjøretøy. På samme måte som de gjorde gjentatte ganger i fjor. En gang maktet de legge samme pakke på bil 3 dager på rad uten å klare å få den fraktet til Asker. Da jeg – noe irritert – ringte dem fjerde dag for å høre om jeg skulle komme opp å hente pakken hos dem siden de tydeligvis ikke klarer å gjøre det de tar seg betalt for fikk jeg følgende unnskyldning: “sjåføren vår i Asker er ny og noe ukjent”. Hallo? Noen hjemme med det minste snev av intelligens hos TNT? Har man hørt om kartboka for Stor-Oslo? Har man hørt om GPS? Og vår adresse er noen få hundre meter fra E-18.

Like før jul i fjor klarte de på nytt å rote med levering av pakke etter pakke etter pakke. Og igjen brukte de usynlige biler. Sjåførene registrerte at de hadde vært hos meg på tidspunkter jeg enkelt kunne sjekke opp mot hva jeg hadde gjort. Etter mye fram og tilbake på telefon med dem – der kjørekontoret hos TNT til og med maktet å kjefte opp sine egne kundebehandlere for at de fikk henvendelser direkte fra kunde (meg) – havnet jeg hos en i TNTs “ledelse” (sic) som bor bare noen hundre meter fra der jeg bor. Han er hittil den eneste som har gitt uttrykk for at det umulig kan være vanskelig å finne fram hit.

Nei, TNT er verstingen. Jeg kan ikke anbefale TNT. Holde dere langt unna dem.

FedEx klarer jobben sin. De leverer alltid senest på det tidspunktet weben deres melder. Og av og til er de der tidligere enn lovt. Og, mer interessant, de endrer aldri sine anslag for når de vil levere i hytt og pine som TNT. (Pakken som skulle vært levert i dag mente TNT først at de skulle levere førstkommende fredag den 14. Selv jeg skjønte at dette måtte være feil. Så endret de dette til den 12., altså i dag. Og nå sier de at de ikke kan levere før den 19. siden jeg er på ferie).

Det er ikke bare FedEx som vet hvordan de skal finne fram hit. Emballasje henter jeg fra postemballasje.no. De finner alltid frem. De leverer senest dagen etter bestilling og de melder aldri om problemer med å finne frem.

Posten vet veien hit.

Pizzabudene vet veien hit.

Det er bare TNT som enda ikke skjønner dette etter nærmere 20 forsøk på vår adresse. Jeg har sagt det før – og jeg gjentar det gjerne – daglig leder hos TNT Oslo bør finne seg noe annet å gjøre. Han har ihvertfall store problemer med å få staben til å skjønne hva TNTs forretningsidé kan være…

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.