70-talls prog revisited

av thore
0 kommentar

Hønefoss er et av disse mange stedene man ikke engang kjører gjennom, men bare forbi i all stillhet. De siste årene har stedsnavnet for meg vært mest kjent for de fantastiske programlederene for Walkabout. Men så viser det seg at det også kommer bra musikk derfra. At det er flere år siden Wobbler ga ut sitt første album med musikk inspirert av 70-talls-helter som PFM osv. viser at jeg må skjerpe meg. Viser at jeg må huske å følge mer med i slike “smale” kilder som Tarkus (navnet er i seg selv en hyllest til ELP). En gjennomlytting av demoene på Wobblers MySpace-side ble i alle fall nok til at jeg prompte bestilte plata fra progrock.no

You may also like

Annonseblokkering funnet

Vennligst støtt oss ved å slå av AdBlocker-tillegg i nettleseren din for vårt nettsted.