Iberia-snegler

Posted in Flip (videos), Observations on Jul 20, 2008

Etter regn kommer……sol? Nei, da finner Iberia-sneglene det for godt å komme skliende inn i hagen. Disse kjekke krypene (no pun intended) som spiser hverandre dersom de finner en av sine artsfrender død. Og som gjerne spiser opp saker og ting vi tobeinte har plantet.

En slik kar kan bli til 400 nye. Og dessverre er det altfor lite pinnsvinn eller gjess her så de har ingen naturlige fiender. Annet enn oss som gidder plukke dem og sende dem til fyllinga sammen med en liten dose salt.

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.