Le Orme – Se mot himmelen

Posted in Italy, Listen on Jul 17, 2008

Le Orme er kanskje en av de mest kjente italienske prog-gruppene. De startet opp så tidlig som i 1966, i Marghera nær Venezia. Debutplaten deres het Fiori e colori (1967; “Blomster og farger”). Og de spiller fortsatt. Nå er de en trio. Siste album jeg har av disse er fra 2004 og det passer bra at det har tittelen L’Infinito (“Uendeligheten”) for jammen har de holdt på ganske lenge. Ikke alle prog-grupper kan sies å ha passert 40-årsjubileum.

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.