70-talls prog revisited

Posted in Listen on Jul 15, 2008

Hønefoss er et av disse mange stedene man ikke engang kjører gjennom, men bare forbi i all stillhet. De siste årene har stedsnavnet for meg vært mest kjent for de fantastiske programlederene for Walkabout. Men så viser det seg at det også kommer bra musikk derfra. At det er flere år siden Wobbler ga ut sitt første album med musikk inspirert av 70-talls-helter som PFM osv. viser at jeg må skjerpe meg. Viser at jeg må huske å følge mer med i slike “smale” kilder som Tarkus (navnet er i seg selv en hyllest til ELP). En gjennomlytting av demoene på Wobblers MySpace-side ble i alle fall nok til at jeg prompte bestilte plata fra progrock.no

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.