Hack

Posted in Hack, Observations, Technology on Apr 13, 2007

Den aller første hackeren var ikke ondsinnet. Bare en spøkefugl. Og ordet hack ble i “oldtiden” ofte benyttet som en omtale av noe (enkelt) man gjorde for å tilpasse et stykke kode, et produkt, en ting – ja, hva som helst – til noe som passet bedre med hva man ville ha. Nettstedet Hackszine er dedikert disse livets hack. Selv har jeg stor glede – i det minste underholdning – av å lese om disse utrolige hack. Og så, helt plutselig, er gårsdagens innlegg om sykkelheisen i Trondheim. Det er år og dag siden den kom i drift. Og selv om den ikke er kopiert rundt forbi så vil den uansett ha status som et svært så interessant hack.

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.