Et annerledes nettsted

Posted in Internet on Apr 12, 2007

Det blir stadig vanskeligere å lage et nettsted som skiller seg ut fra den store mengden. Det finnes så altfor mange nettsteder der ute, og om man gjør noe man selv mener er en ny vri så er det sikkert noen der ute som har gjort akkurat det samme. Eller noe som ligner.

Men av og til dukker det opp noe annet. Så annerledes at man bare må bla gjennom hele nettstedet. Som f.eks.no-one belongs here more than you. Nettstedet er jo “kun” reklame for en ny bok fra Miranda July (som vel strengt tatt burde gitt ut bøkene sine i juli og ikke i mai), men det er så annerledes at det blir blest om både domenenavnet og måten nettstedet er laget på. Derved når “budskapet” ut til flere enn hva det ellers ville gjort.

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.