Minimiksepult

Posted in Listen, Technology on Jan 12, 2007

Av og til mimrer man over morsomheter fra tiden med trommestikker i nevene og masse (u)lyd fra 5 “musikanter”. Morsomt kunne det være. Og mindre morsomt. Men følelsen av at man var med på å kjøre gjennom noe som kanskje kunne forveksles med musikk er jo litt spesiell.

Så kan tankene vandre hen til at man skulle tatt opp noe av dette. Kanskje gravd seg inn i GarageBand og forsøkt å sette sammen noe sammen med egenprodusert lyd. Eller lyd inn i en opptaksenhet. Så drømmer man om sin egen miksepult og et heftig anlegg med “alt”. Men for amatørene er dette det glade vanvidd. Da er det jo smartere å skaffe seg en liten og praktisk miksepult som er mer avpasset musikalsk nivå og lommebok. Kanskje har Belkin skutt en liten gullfugl med denne miksepulten som er tilgjengelig fra og med sommeren av.

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.