Kabling i tolvte time

Posted in Technology on Jan 12, 2007

Det er vel ikke et øyeblikk for tidlig at noen prøver å lage et felles kablingsgrensesnitt for mobiler. Spørs vel bare om det ikke er for sent? Når de ulike produsentene i så mange år har fått lov (av forbrukerne) å lage sine egne kabelløsninger har gitt en verden av inkompatible løsninger. Så hvis du er blant dem som har byttet mobiltype noen ganger så sitter du kanskje med en skoeske full av kabler som ikke passer til dagens telefon? Eller kanskje har du bidratt litt ekstra til søppelberget ved å kaste kablene sammen med telefonene? En mobil-USB-standard kunne vært lurt. Men vi som danser inn i solnedgangen i venting på at iPhone skal komme i salg bryr oss lite om dette kabelstyret. “Vår standard” er dockingkabelen som er så velkjent fra iPod.

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.