Microsoft bommer igjen

Posted in Internet, Listen, Observations, Technology on Oct 11, 2006

Ikke bare bommer de på produkt, men også på hvordan de skal markedsføre produkter.

Deres lenge omtalte “killer” musikkspiller døpte de for noe så tåpelig som Zune. Men de var slett ikke raske nok til å få fingrene ut av tastaturet da de skrøt av “produktet” som kommer. Eller de gjorde ikke hjemmeleksa i det hele tatt. Det er nemlig andre som eier domenet zune.com. Selv sitter de igjen med zune.net.

Alle som kan noe om domenenavn vet at Microsoft bommer stort her. Det finnes ikke enten/eller ved domenenavn i .com/.net for produkter som man ønsker distribusjon av på verdensbasis. Da gjelder både/og. Selv lille Mediaverkstedet har registrert mediaverkstedet.no, .com OG .net.

Men selvfølgelig, det gjør ikke meg noe at Microsoft bommer.

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.