Ta bena fatt

Posted in Observations on Oct 09, 2006

Dene ene dagen varsler de lavere engangsavgift for kjøretøy med lavt CO2-utslipp. Og avgiftsskjerping for kjøretøy med høyt CO2-utslipp. Dermed blir dieselbiler plutselig det rimelige alternativet – og biler med heftige bensinmotorer dyrere. Så løper kjøperne i retning diesel.

To dager etterpå varsler de høyere avgifter for NOX-utslipp. Og disse avgiftene skal komme gjennom en høyere avgift på diesel slik at literprisen her blir ganske lik bensin. Nå løper kjøperne rundt i ring.

Inntil skosåleutslippsavgiften kommer er det bare å ta bena fatt.

Trackback URI |

Comments are closed.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.