Fotoblogging

Posted in Internet on Aug 18, 2005

Så har også jeg kastet meg på fotoblogging. Og PixelPost i sin nåværende versjon er tilstrekkelig for meg. Så på samme produktet for noen måneder siden, men var ikke helt fornøyd med tidligere versjoner. Nå har også PixelPost RSS-eksport, noe jeg gjerne ville ha for å kunne spre mine thumbnails til andre steder. Men jeg ønsket ikke å benytte meg av “flickr” som “alle andre gjør” for hvorfor skal jeg ha slike abonnement dersom alt kan løses på egen konto.

Løsningen ble derfor å benytte seg av rssLinkList for “import” til egne sider igjen. Med noen endringer i egen CSS for bloggen, noen endringer i PixelPost når den genererer RSS og noen endringer i rssLinkList så ble det ikke så aller verst opplegg med thumbs nederst i høyrespalten. Eller?

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.