Nytt nettsted: Agriturismo Le Buche di Viesca

Posted in Internet, Toscana 2005 on Aug 12, 2005

Nytt nettsted sluppet i dag: Agriturismo Le Buche di Viesca. Et nettsted som skal fortelle om den trivelige gården der vi har tilbrakt ferie både i 2004 og 2005. Beregnet på det norske markedet, alle de som gjerne vil tilbringe noen late og/eller travle dager i Toscana. Og med førstehånds kjennskap til stedet og omgivelsene skal vi kunne gi god rettledning til de som måtte lure på hva en reise dit kan innebære.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.