Endelig er manualen der

Posted in Observations on Aug 04, 2005

Lego_Builder-bokaDet begynner å bli en stund siden jeg gjennomførte mine egne Lego-prosjekter. Og det begynner også å bli noen år siden jeg var vill-leder, veileder og deltager i etterslektens Lego-prosjekter. I virkelig gamle dager var det ikke så mange ferdige modeller som var pakket i de ulike eskene. Da var det mest slik at eskene og posene bare inneholdt et sortert utvalg klosser. Med årene endret dette seg radikalt slik at eskene bare inneholdt det nødvendige antall klosser for å kunne gjenskape 1-3 ulike modeller som var beskrevet på vedlagt folder. På den måten tok egentlig Lego bort litt av gleden ved å skape ting selv. Kanskje er dette noe av grunnen til deres sviktende salg.

Men endelig er manualen her. Boken som bekriver modellering med Lego. Jeg har ihvertfall ikke snublet over en slik bok før. No Starch Press skryter av at de leverer “the finest in geek entertainment”. Og utdraget (kapittel 6) fra boka The Unofficial LEGO Builder’s Guide lærte ihvertfall meg litt nye takter i modellering. Kanskje på tide å lete fram klossene igjen…

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.