23.6: Asker – Heiligenhafen

Posted in Toscana 2005 on Jun 28, 2005

HalleroederRolig og greit sørover. Siste norske bunkring i Råde og deromkring. Nybrua over Svinesund en skuffelse på den måten at det ikke er tilrettelagt for litt enkel foto-turisme.

Deretter er det ok gjennom Sverige helt til Gøteborg selvfølgelig stiller opp med kø gjennom Tingstadtunellen. Spiser hos på veikro med utrolig sur betjening ca. 2 mil sør for Gøteborg. Motorveibom (uoppmerksom) i København gir ekstra rundtur.

Så fant man den hellige havna? Eller noe slikt.

Forrige gang vi prøvde samme sted gikk det ikke like bra å finne tak over hodet. Men nå lyktes vi på andre huset vi banket på. I motsetning til Danmark der man må ha karret seg innomhus tidlig på kvelden så lar tyskerne seg vekke av en reisende. Og gir oss rimelig husly.

Etter en god middag med original schnitzel på kneipa rundt hjørnet var dagen fullendt. Og vi var en god del mil nærmere målet.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.