Tid – bortkastet tid = for lite tid

Posted in Observations on Jun 14, 2005

For ofte er følelsen der av å måtte halse etter “det som må gjøres”. For straks noe av det som må gjøres er gjort så har det dukket opp nye ting som “må gjøres”. Og er man sin egen herre så er det rett som det at mye av det som tolkes som å være i kategorien “bør gjøres” egentlig “må gjøres”. Imens løper tiden av sted.

Men så er jo det også feil. For det var jo slik at tiden ikke løper av sted. Et slikt perspektiv betyr jo at man ser bakover hele tiden. På tiden som har passert. Nei, tiden kommer med nye gode øyeblikk. Og nå venter snart nye gode øyeblikk. Nye dager hos Marcello, Angela, Luigi og hunden Frank på Le Buche di Viesca, nye dager i Toscana, nye dager med vin, god mat og latskap. Og skulle det finnes tid tilovers før dette så kan det hende at det kommer flere varer på plass i nettbutikken med de tøffeste veskene og sekkene, nettbutikken for oss mp3-geeks, nettbutikken for digital livsstil og nettbutikken med enkelte morsomheter. Og hvem vet, kanskje det også blir tid til nytt utseende på nettstedet for det beste tilbudet innen web-hotell og domeneregistrering samt at noen flere nettsteder kunne få nytt liv. Den som har lever får se som det visstnok ikke heter.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.