blog eller ikke?

Posted in Observations on Mar 29, 2005

Ingen blogger varer evig. Heller ikke de to forrige på dette domenenavnet. Kanskje ikke denne heller.

Domenenavnet er jo selvfølgelig der fordi man gjerne vil ha det – og ikke la andre stikke av med det. Selv om jeg fra tid til annen mottar e-post fra andre som melder at de heter “thore”. Vel det i seg selv er jo ikke nok. Man må jo vise såpass initiativ at man sikrer seg. Eller ikke?

Denne Thore driver altså Mediaverkstedet med alle dets tilhørende herligheter. Så skulle du være på jakt etter noe innenfor tema som internett, gadgets eller hva som helst digitalt er det bare å si fra.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


  • the tuscan cat
    I for one believe that Leonardo (da Vinci) was really smart. And I also believe cats are smart creatures. So when I spotted a nice cat sleeping on a scooter carrying "the signature" Leonardo somewhere in beautiful Italy I just had to "shoot".

    For all you non-norwegian readers: older entries are in Norwegian only. Sorry.